Fritidstilbud på dagtid til unge og voksne

Tilbud til unge, voksne og eldre, fra 16 år og oppover.

Blir dagene lange og har du lyst på positivt påfyll? Hadde det vært godt å være sammen med dyr og andre mennesker som vil deg godt? Har du eller noen du kjenner lyst til å oppleve gårdslivet?

Vi tilbyr i samarbeid med Nittedal Kommune gratis fritidstilbud for unge, voksne og eldre (alder 16 år og oppover) hvor vi gjerne vil dele gårdslivet med deg. Vi steller dyr og planter, holder på med vedlikehold av maskiner og bygninger og blir bedre kjent med naturen rundt oss. Et enkelt måltid hører også med. Høres dette interessant ut?

Tilbudet er på torsdager kl 1000 – 1500.

Ta kontakt, så kan vi fortelle mer og kanskje avtale en omvisning? Det er fullt mulig å prøve noen besøk før man bestemmer seg, og hvis det ikke passer hver torsdag gjør vi avtale fra gang til gang og tar påmelding etter først-til-mølla-prinsippet.

Har du lyst til å prøve: Meld deg på her

Håper vi ser deg 🙂